Køb medlemskab

Bliv medlem af Dansk Handicap Forbund. 1 års kontingent for enkeltpersoner koster 320,- kr. og par/familiemedlemskab koster 480,- kr.

Par/familiemedlemskab er kun for personer på samme adresse.

Som medlem af Dansk Handicap Forbund bliver du en del af et stærkt netværk af mennesker med bevægelseshandicap, hvor man blandt andet kan:
- dele erfaringer med andre med samme udfordringer
- opnå råd og viden om mestring af livet og hverdagen med et handicap
- få sparring og konkret hjælp hos forbundets socialrådgivere og støtte af bisiddere
- få direkte politisk indflydelse – lokalt og nationalt – hvis det er dét, du brænder for
- blive opdateret på nyeste viden på handicapområdet. Det får du via medlemsbladet Handicap-nyt og evt. specialmagasiner, en løbende opdateret hjemmeside og på sociale medier
- deltage i konkrete arrangementer online og fysisk, hvor vi tilbyder ny viden og socialt samvær


Som medlem i Dansk Handicap Forbund er der meget kort fra tanke til handling. Du bliver en del af en meget aktiv politisk interesseorganisation, som hver dag kæmper for at skabe bedre og lige muligheder for alle med et handicap i Danmark.
Hvis du har en god idé eller ønsker at sætte noget i gang, som kan udvikle organisationen, flytte noget politisk eller samle andre i sociale fælleskaber, så støtter vi dig i at føre dine ønsker ud i livet!

Vælg medlemskab nedenfor, indtast personlige oplysninger og gå til betaling. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard. Maestro, JCB eller MobilePay

Har du et handicap? - vælg her
Handicap
Gemt
Specialkreds - kryds af hvis du ønsker medlemskab
 betingelserne
Betingelserne skal accepteres
Ok